keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Naispoweria: Jenni, Mira, Nina ja Virpi!
Popstars-kisasta pinnalle ponnahtaneen tyttötrio Gimmelin entisestä jäsenestä Jenni Vartiaisesta on kasvanut lyhyessä ajassa uskottava uuden polven iskelmäartisti. Kaunotar yllätti tummasävyisellä Seili-albumillaan ja kansa piti kuulemastaan. Yli 100 000 myydyn levyn rajapyykki ylitettiin helmikuun alussa.
Jenni aloittaa viikon Lapin kiertueensa 11. maaliskuuta Tornion Umpitunnelista, palaten kuukauden päästä taas takaisin tunturikeskuksiin, mutta sitä ennen hän on Emma-sateessa.
Vartiainen on ehdolla monessa kategoriassa, mutta hänet on palkittu jo Vuoden esiintyjä-Emmalla ja hänellä on kunnia esiintyä Emma Gaalassa 30-miehisen orkesterin kanssa.
Lauantaina 26.2. Espoon Barona Areenalla hänen kanssaan esiintyvät Rasmuksen Lauri Ylönen, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku, Reckless Love, PMMP ja Paleface. Suora lähetys alkaa TV2:ssa klo 20.10-21.50 & 22.05.-22.35.

Lue myös: http://vaylanpyorre.blogspot.com/2010/12/pohjoinen-odottaa-emmaa-emma-gaala-on.html
Tangokuningatar Mira Sunnaria kuullaan Radio Pookin vieraana 25.2. klo 18 - 21 iskelmäkanavan suositussa perjantain toiveohjelmassa.
- Minua pyydettiin mukaan. Olen ollut siellä kerran aiemminkin. Sinne porukka soittelee, toivoo kappaleita ja jutellaan ihmisten kanssa aiheesta kuin aiheesta, joita napataan lennosta. Vähän niinkuin Puhelinlangat Laulaa Radio Suomen puolella, Mira paljastaa.
Nykyään ahkerasti sekä iskelmä- että heavykeikkaa Cover`Em Up-yhtyeen kanssa tekevä Mira saa myös esittää illan aikana muutaman oman kappaletoiveen. Hän lupaa yllättää kuulijat. Onko se sitten hänen uusi iskelmä- vai rockbiisi, levyltä vai livenä,selviää vain kuuntelemalla Radio Pookia vaikka netin kautta: http://www.radiopooki.fi/nettiradio.php
Upeaääninen jazzlaulajatar Nina Höynälä on palannut juuri Viron kiertueelta, jossa hän esiintyi bändinsä kanssa. Nykyään Ninan keikkaohjelmistoon kuuluu evergreenien lisäksi myös omia sävellyksiä, joita on alkanut syntyä hänen kynästään enenevässä määrin.
- Tällä hetkellä fiilikset ovat tosi hyvät! Maaliskuun lopussa lähden Liettuaan jazzlaulukisoihin. Lisäksi valmistun täältä Sibiksestä jazzmusiikin kandidaatiksi nyt keväällä, joten kiirettä pitää, hän kertoo ja lähettää terveisiä kaikille tutuille!
Nina Höynälä on lähtöisin Torniosta, muttei ole koskaan esiintynyt kotikaupunkinsa Kalottjazz & Bluesissa, mutta toivottavasti jo ensi kesänä.
Julkkispari Johanna Tukiaisen ja inarinangelilaisen Arto Länsmanin häistä odotetaan kaikkien aikojen mediatapahtumaa. Ainakin juhliin on varattu tasokas orkesteri, kemiläis-torniolainen Men In Black. Häitä odotellessa Iltalehden teräväkielinen kolumnisti Mattiesko Hytönen muistaa myös toista kohuparia Tauski Peltosta ja Virpi Kätkää. Helsingin Sanomien juttu Tauskista on kirvoittanut hänet tutkivaan journalismiin ja hän antaa meille janoamaamme sisäpiirin tietoa kirjoituksessaan: Finni otsassa