perjantai 11. helmikuuta 2011

Multi Climexin seksishow syyttäjälle!
Savon Sanomien mukaan poliisi epäilee kemiläisen Multi Climex- yhtyeen esitystä sukupuolisiveellisyyden julkiseksi loukkaamiseksi.
Poliisitutkinta tapauksesta on valmistunut ja asia on siirretty syyttäjälle syyteharkintaan.
Tapaus koskee viime heinäkuussa Iisalmessa järjestettyä Sandels Rock -tapahtumaa. Poliisin mukaan yhtyeen esiintymistapa aiheutti julkista pahennusta.
Lavaesitykseen kuului muun muassa masturbointia ja suuseksiä.
Poliisi on kuulustellut bändin jäsenet ja muut lavalla yhtä aikaa olleet esiintyjät.
Sandels Rockin edustaja Pekka Nisula kertoi Savon Sanomille, että Multi Climexin kohtalo vaikuttaa myös Sandels Rockin tulevaisuuteen. Siihen, tuleeko Sandels Rockia ensi kesänä, edustaja lupaa palata, kun syyttäjä on tehnyt ratkaisunsa.
Tampereen Radio 957:n tuoreessa haastattelussa Multi Climexin pojat sanovat, että Sandels Rockissa he toimivat lain puitteissa. Heillä oli muun muassa streetteam, joka tarkisti ettei paikalla ollut alaikäisiä ennen seksishown alkua ja seksistä oli informoitu ennakkoon. He myöntävät, että meno lavalla on ollut joskus hurjempaakin.
- Meillä on pokkaa tehdä mitä vain, yhtyeen jäsenet vakuuttavat Radio 957:n haastattelussa.
Seuraavan kerran Multi Climex nähdään keikalla huomenna 12.12. Kemin nuorten perinteisessä Coronarockissa. Talvitapahtuman pääesiintyjä on Cheek. Paikallisista bändeistä mukana ovat myös Tomorrows Dream ja Black Sky.