torstai 17. helmikuuta 2011

Tarja Ylitalo täyttää 60 vuotta! Tarja Ylitalon syntymäpäivää 5. maaliskuuta juhlistetaan konsertilla Pellon Rohkihallilla, joka kantaa nimeä Rohki Hyä Konsertti. Se alkaa lauantaina klo 14.00. ja Tarjan lisäksi laulamassa ovat ainakin Kauko Simonen, Marianne Ylitalo, Annukka Ylitalo, Juulianna Ylisaukko-oja, Juhani Rautiainen ja Oiva Kaltiokumpu.
Parhaillaan Floridassa suomalaisille esiintymässä oleva Tarja nousi 1970-luvun lopulla reippaalla Kerrasta Poikki-kappaleellaan yhdeksi suosituimmista iskelmäsolisteistamme. Keikkamäärät kasvoivat ja maata kierrettiin ahkerasti aviomies Tuomo Ylitalon orkesterin kera. Hänen LP-levyistään monet ovat kullatut ja kolme Kerrasta Poikki 1981, Tyttö Pohjolasta ja Tunteet Voit Näyttää 1883 ovat myyneet myös platinaa. Parhaiten hänen lauluistaan muistetaan Syys surumielinen, Mua kuule äiti, Tunteet voit näyttää, Ei tämä tyttö lempeä anele, Yhden miehen nainen ja Mustankippee.
Tarja Ylitalon syntymäpäiväviikonloppuna järjestetään Pellossa myös Tornionlaakson Musiikkiklubin toimintaviikonloppu ja vuosikokous.
Tarja Ylitalo fyller år och firar detta genom att ordna en konsert i Pello den 5. mars kl 14.00 (lokal tid). Under samma veckoslut kommer det även att ordnas Tornedalens Musikklubbs årsmöte och aktivitets weekend. Boka tidspunkten för detta och kom till Pello. Välkommen.
Iltalehti Tarjasta: http://www.iltalehti.fi/perhe/200710086609818_ms.shtml