perjantai 18. helmikuuta 2011

Chisu Helenan Kievariin!
Ja muita viihdeuutisia!
Perinteikäs Helenan Kievari Ylitornion Alkkulanraitilla satsaa koviin artistinimiin. Mielenkiintoisin hitaasti saapuvan kevään vieras on viime vuosien ehdottomasti mielenkiintoisin naislaulaja Chisu 5. maaliskuuta.
Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus. Chisu säveltää, sanoittaa, soittaa, sovittaa, laulaa, miksaa, äänittää ja tuottaa. Hänen tunnetuimpia lauluja ovat Mun koti ei oo täällä, Baden Baden, Miehistä viis, Kerrasta poikki ja Sama nainen.
Chisun musiikki tuntuu uppoavan tällä hetkellä niin rockia, poppia kuin iskelmääkin rakastaviin ja Helenan Kievaria vetävä Helena Ollillakin uskoo Miss Pinkin tuovan väkeä myös heidän ravintolaansa.
- Ainahan täytyy ottaa pieniä riskejä. Toissakeväänä meillä oli ruotsalainen diskotähti Pandora ja hyvin meni.
Kevään muista esiintyjistä varmoja ovat Ollilan mukaan 4.3. Souvarit, 19.3. Remu & the Hurriganes, Suvi Teräsniska 16.4.,Virve Rosti & Menneisyyden Vangit 24.4. ja vielä ainakin CatCatin pitkänperjantain keikasta neuvotellaan.
Kansainvälisen Lapland Tattoo Weekendin loppuyhteenveto on vielä virallisesti tekemättä, mutta Antti Ylinärä Umpitunnelista arvioi, että kahtena päivänä tapahtumassa vieraili noin 1500 kävijää. Musiikillisesti perjantai oli hiljaisempi, mutta lauantai oli yleisömäärien suhteen menestys. Umpparin puolen ruotsalaisvieraan Mustaschin keikka(kuva) myytiin jo ennakkoon loppuun ja kaupunginhotellin puolen Henry O`Bandin (+RyeRyeMen) blueskeikka houkutteli yli 300 lipunostanutta, mikä on tosi hyvin!!!
Alppinisti Kalle Palanderin laskettelukausi on ollut mollivoittoinen, mutta kukapa tuntisi hänen kuntonsa paremmin kuin hänen ylitorniolais-torniolainen fysioterapeuttinsa Ari Liisanantti, jonka kanssa Kalle on tehnyt yhteistyötä 19 vuotta. Ari tiivisti ja sanoi sen olellisen YLEn päivälähetyksessä.
- Kalle pääsee valmistautumaan täysillä tehoilla vasta ensi kauteen. Pari naulaa pitää jalasta vielä poistaa. Jos Kallella menee kaikki hyvin, hänellä on mahdollisuus pärjätä vasta ensi talven lumilla ja jatkaa vielä uraa muutama vuosi.