tiistai 10. toukokuuta 2011

Twin City-festivaali tanssii tähtien kanssa!
Pitkä viikonloppu Twin City-festivaaleilla Torniossa 20.-23. heinäkuuta on varsin tanssipitoinen. Basic Element (kuvassa), yli miljoona levyä myynyt ruotsalainen eurodanceyhtye tarjoaa 1990-luvun discomeininkiä päivitettynä. Kotimaiset Cheek, Antti Tuisku ja nuoruutensa tanssibeatin Apulanta-Tonin tuella löytänyt Kaija Koo taas villitsevät kukin omalla tyylillään.
Festivaalin musiikkipuoli on kokenut myös nuorennusleikkauksen.Ryppyinen iskelmäosasto, Pauloineen ja Reetuineen, on siirretty ainakin ensi kesältä hyllylle ja mahdollisuuden saavat nuoren polven edustajat Jenni Vartiainen ja Juha Tapio. Pitkää kuumaa kesää ja messevää hittiputkea päästään hoilaamaan kunnolla vain Popedan kanssa, jota on toivottu festivaaleille jo pitkään ja hartaasti.
Varaslähtö juhlille otetaan jo keskiviikkona 20.7. Mikko Alatalon vetämällä suurella lauluillalla Ketola & Witikainen bändin kera. Umpparin Festari-teltassa käydään myös Twin City Karaoke- kilpailun semifinaali.

Torstaina luvassa ovat legendaariset Sääskisafaritanssit. Luvassa on vanhan hyvän ajan tanssilavatunnelmaa Tornionjoen rannalla, taitavine solisteineen, mukana muun muassa Tarja Ylitalo.
Muut Twin City-festivaalin esiintyjät ovat Redford-Rainio-Ysäritour, Cool Operator, Laskuteline, Sputnik, Grooving High Allstars ja Kari Hirvonen & Free Shake
Tapahtuman juontajana toimii viimevuotiseen tapaan teeveestä tuttu Ellen Jokikunnas ja perinteisesti musiikin lisäksi festivaalin ohjelmassa ovat myös lohijuhla, naisten pinkasu ja karaokekisa.

TCF-ennakkoliput tulevat myyntiin toukokuun aikana. Ennakkolipun hinta on a 25€ ja S-etukortilla Tornion, Kemin ja Rovaniemen Prismasta a 22€.Ennakkolippujen viimeinen myyntipäivä su 17.7. Ennakkolippuja rajoitettu määrä. Lipun hinta festivaaliportilla on a 35€.
www.twincityfestivals.com