perjantai 27. toukokuuta 2011

Andy McCoy keikalle Tukholmaan!
Huhtikuussa Pelle Miljoona Oy teki muutaman nostalgiakeikan etelässä esittäen kappaleita klassikkoalbumilta Moottoritie On Kuuma. Nyt yhtye, Pelle, Andy, Sam Yaffa, Tumppi Varonen ja Ari Taskinen, on saanut kutsun Tukholmaan.
He esiintyvät 22. kesäkuuta osana suomalaiseen popmusiikkiin keskittyvää Stockholm Sisu Nights -konserttisarjaa, jonka tarkoituksena on kerätä ruotsinsuomalaisia Kägelbananiin yhteiseen illanviettoon ja nauttimaan tunnettujen suomalaisten artistien musiikista.
Pelle Miljoona Oy:n paluukeikat ovat tuoneet pitkästä aikaa yhteen Andy McCoyn ja Sam Yaffan, jotka vuonna 1980 lähtivät yhtyeestä perustamaan Hanoi Rocksia, juuri Tukholmaan ja Moottoritie On Kuuma-levyn julkaisukeikat jäivät tekemättä.
- Levystä tiesi jo silloin, että se jää historiaan. Nimibiisistä tuli lisäksi eräänlainen kansanlaulu, jonka jokainen suomalainen tietää, tuumii Andy McCoy, joka nostalgian lisäksi, lupaa tälle vuodelle myös uutta musiikkia. Tulossa on sooloalbumi , joka on jatketta vuoden 1995 Building on Tradition-kiekolle.
Andy on mukana myös metallibändi Grease Helmetin levyllä, jota on hiottu studiossa jo yli 9 kuukautta.
Kitarapainotteinen pitkäsoitto tulee kauppoihin syksyllä. Sheriffi McCoyn sormiverryttelystä näyte TÄSSÄ!