tiistai 31. toukokuuta 2011

Jan Van Baas, dancemusiikin vientitoivo!
Viikonvaihteessa Kemin Club Ilonassa sai ensiesityksensä DJ ja tuottaja Jan Van Baasin alias DJ-Jaban kolmas single The Love You`re Searching is missing, jossa lauluosuudet hoitaa Hennah.
DJ-töiden lisäksi Baasin kiinnostus itse musiikin tekemiseen on aina ollut kovaa, mutta vasta viime vuoden syksyllä hän rohkaistui ja julkaisi ensimmäisen sinkkunsa ja jo toinen tuotos Paradise of Endless Love herätti kiinnostuksen. Se valloitti iTunes-musiikkikaupan maailmanlaajuisen latauslistan toisen sijan ja nyt kolmannelle singlejulkaisulle odotetaan myös menestystä maailmalla.
Kaupunkilehti Metropoli oli paikalla Club Ilonassa julkkarikeikalla ja video The Love You`re Searching is missing-biisistä ilmaantui heti tuoreltaan lehden nettisivulle haastattelun kera, sillä Jan Van Baasista moni povaa seuraavaa suomalaista dancemusiikin vientituotetta.
Elokuussa häneltä ilmestyy myös ensimmäinen albumi Beat of Your Heart, jossa vierailijoina kuullaan muun muassa Jimi Constantinea, Rosaa, Hennahia, Lauri Hämäläistä ja Theresaa aka Maria Kokkoa, joka on lähtöisin Haaparannalta.
Jan Van Baas on syntynyt Ruotsin Bodenissa ja kasvanut Kemissä. DJ-uraansa hän aloitteli 1990-luvun puolivälissä Pullingin laskettelukeskuksessa, mutta ammattimaiseksi homma muuttui vasta, kun hän pääsi torniolaisen Discobeigen pomon Markku Könkään oppiin ja soittamaan Leville ja Ylläkselle.
Nykyään Janin bileet tunnetaan ympäri Suomen ja hän valloittaa maailmaa Helsingistä käsin. Viime kevään hän keikkaili ja pyöritti turistiradioa Levillä, mutta kesän aikana hänet nähdään muun muassa Pori Jazzissa ja Down By the Laiturissa. (Lähde: Metropoli)