tiistai 17. toukokuuta 2011

Hae avustajaksi MISS FARKKU SUOMI-leffaan!
Periferia Productions hakee nyt avustajia kesäkuun 2011 Oulun kuvauksiin! Miss Farkku-Suomi on Kauko Röyhkän samannimiseen romaaniin perustuva musiikielokuva nuoruuden kipeydestä. Tarina sijoittuu aikaan kun punk ja uusi aalto rantautuivat Suomeen ja Ouluun. Sen ohjaa Matti Kinnunen ja elokuvateattereissa se on 17.8.2012. Elokuvan pääosissa nähdään Mikko Neuvonen, Sanni Kurkisuo ja Elias Gould. Muissa rooleissa ovat muun muassa Pirkko Hämäläinen, Olavi Uusivirta, Maria Ylipää, PK Keränen, Juha Kukkonen ja Ville Myllyrinne.
Oulun kuvauksiin haetaan 300 avustajaa yli 18-vuotiaita henkilöitä yleisöksi vuoden 1977 Kuusrockiin ja bändikatselmukseen. Kuvaukset ovat ajalla 17.-23. kesäkuuta.
- Kaikki avustajat puvustetaan ajan henkeen. Tässä vaiheessa erityisesti miespuolisista avustajista on vajetta, kertoo apulaisohjaaja Noora Heikkilä.

Viikolla 21 hakijoiden kesken järjestetään tapaaminen Oulussa, johon hakijat kutsutaan hakemusten perusteella. Mukanaolosta avustajille on luvassa pieni palkkio sekä unohtumaton kokemus.Lähetä avustajahakemuksesi osoitteeseen: mfsavustajat@gmail.com .Hakuaika päättyy 25.5.!Lisätietoja Facebookissa!

Elokuvan synopsis: Välde (17) haluaa päästä bändiin ja tulla kuuluisaksi, juoda ensikännin ja rakastaa Pikeä, luokan kauneinta tyttöä. Välde on isätön teinipoika, joka asuu äitinsä kanssa kerrostaloyksiössä. Välde nauttii rosoisesta musiikista, Lou Reedin sanoituksista, New York Dollsista ja David Bowiesta. Kun muut viettävät iltoja diskossa, Välde pyöräilee yksin laitakaupungilla ja taltioi mieleensä kuvia tehtaan piipuista, autioista rannoista ja ruosteisista roskatynnyreistä. Välde haluaa korjata maailman epäkohdat, mutta ensin täytyy korjata oman elämän puutteet.Välde löytää hengenheimolaisen Sasusta. He perustava yhdessä bändin, Tortun, kuuntelevat samaa musiikkia, lukevat Musa-lehteä ja huomaavat että punk tekee tuloaan maailmalla. Lehdissä puhutaan pian bändeistä kuten Suicide, Clash ja The Sex Pistols. Oulun akustisen musiikin iltamissa hämyt laulavat vielä Bob Dylania ja Neil Youngia, kritisoivat jenkkejä, kaupallisuutta ja muotia. Sitten Pike voittaa Suosikin kauneuskilpailun, ja hänestä tulee Miss Farkku-Suomi. Kaikki ei menekään niin kuin Välde haluaisi…