tiistai 27. maaliskuuta 2012

Arch Enemy Qstockiin!
Ruotsalainen metallisuuruus Arch Enemy soittaa kesän ainoan Suomen-keikkansa Oulun Qstockissa. Karismaattisen vokalistin Angela Gossowin ja kitaristi Michael Amottin luotsaama Arch Enemy on musiikillisesti monipuolinen ja alansa taitavimpia.
Oulussa yhtye nähdään nyt ensimmäistä kertaa.Saapumisensa Qstockiin ovat vahvistaneet myös aivan toisenlaista naisenergiaa edustava, pian uuden levyn julkaiseva Jippu, sekä teknistä metallia, punkkia ja hardcorea yhdistelevä tulokas For The Imperium.
Aiemmin julkaistuja Qstock-esiintyjiä ovat muiden muassa Roxette (SWE), Amaranthe (SWE), Black City (DEN), Death Letters (NED), Apocalyptica, Sonata Arctica, Michael Monroe, Apulanta, PMMP, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Jare&VilleGalle, Petri Nygård, Chisu ja Kauko Röyhkä & Narttu.
Kattausta täydennetään kevään mittaan.Kymmenennen juhlafestivaalin kunniaksi Qstock on käynnistänyt kotisivuillaan oman Qtv-nettikanavan.
Parhaillaan esitettävässä pilottijaksossa esiintyy oululainen Radiopuhelimet, ja tämän viikon torstaina julkaistavassa uudessa jaksossa tavataan yksi Suomen suosituimmista metalliyhtyeistä Stam1na.
Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 27.-28. heinäkuuta. Juhlafestivaalin lipunmyynti alkaa vappuaattona 30. huhtikuuta.