lauantai 24. maaliskuuta 2012

Groovarit jatkoon kansan äänin!
Grooving High Allstars meni jatkoon Bilebändi-kisassa. Vastassa oli Roope Salminen & Koirat.
Merilappilaiset saivat 60%:n äänisaaliin, josta 40% tuli katsojien tekstiviesti- ja puhelinäänistä, 10% tuomari Juha Torviselta ja 10 % Facebook-äänestyksen voitosta, joka taipui vasta viimeisenä päivänä Groovareiden hyväksi. Helsinkiläisten 40 % taas muodostui kansan 10%:sta, kahden tuomarin 20%:sta ja studioyleisön antamasta 10%:sta.
Seuraavaksi Grooving High Allstars saa vastaansa semifinaaleissa 14.4. bilebändi Remixin.
Satumaa-nettisivuston haastattelussa tuomari Juha Torviselta kysyttiin voiton ratkettua, mihin yhtyeen kannattaa keskittyä valmistautuessaan seuraavaan koitokseeen.
- Ei mihinkään. Menee jalat ihan sekaisin. Tuo on aivan valmis paketti. Ei tuolle tarvi tehä enää yhtään mitään, Eppu-kitaristi vastasi ja ylisti Groovareiden törkeää itsevarmuutta.
- Bändi varmasti pystyy heittään tuon saman jutun, vaikka huoltoaseman baarissa. Se oli sellaista oikeanlaista itsevarmuutta. Kun paukkuja on olla itsevarma, niin silloin voi olla, mies hehkutti.
Haastattelussa myös mukana olleet Groovarit lähettivät erityiskiitokset Kemin Takitsulle, johon oli järjestetty erityiset "vaalivalvojaiset".
Jos Bilebändi-kisa jäi näkemättä katso lähetys kokonaan Areenasta!