lauantai 17. maaliskuuta 2012

Sara Sieppi kisaa 30 000 eurosta!

Kevään odotetussa Viidakon tähtöset -tositeeveesarjassa Subilla on mukana kymmenen suomalaista julkkiskaunotarta, jotka lähetetetään alkeellisiin olosuhteisiin keskelle Thaimaan viidakkoa tappelemaan 30 000 euron potista.
Yksi kilpailijoista on vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, joka ehti olla Miss Maailma-kisan jälkeen vain viikon kotimaassa, kun hän matkasi jo uusiin seikkailuihin.
- Harvoinpa pääsee uimaan elefanttien kanssa ja joka päivä sai tutustua uuteen ötökkään, hämähäkkejä ja muita kammoava Sara hehkutti kokemuksistaan pilke silmäkulmassa MTV3:n ohjelmassa Korkojen Kera, jossa hän oli vieraana Susanna Penttilän kanssa.
Ensi torstaina 22.3. klo 21.00 alkava Viidakon tähtöset-ohjelma lupaa paljon kissatappeluita, kiistoja, haukkumisia ja pinnan kiristymisiä, mutta sen näkee, ken katsoo, sillä Sara ja Susanna puhuivat teeveessä lähinnä kuukauden lomamatkasta, jossa saattoi irtautua arjen huolista ja kännykästä.
Heidän lisäkseen mukana sarjassa ovat chat-juontaja Iida Ketola, Big Brother-kilpailija Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, Miss Miljoona 2001 Marianna Harjula, Susanna Ingerttilä(x-Sievinen) ja Matti Nykäsen kihlattu Susanna Ruotsalainen
Moni saattaa sanoa, että Viidakon tähtöset on täynnä pelkkiä turhia julkkiksia, eikä aio ohjelmaa katsoa, mutta kysehän on vai viihteestä ja ainakin miespuolisia katsojia ohjelma kerää varmasti sankoin joukoin.