perjantai 1. heinäkuuta 2011

Archien varmat Kalottjazz & Blues-tärpit!
Perjantai 1.7. Klo 19.00 Pikisaaressa pidettävän ikärajattoman Bumble Beat-konsertin helmet ovat ranualaispohjainen Kotoisat Sävyt (kuvassa), joka kierrättää tuoreesti rockin 1970-lukua ja Raappana, joka esittää räppiä Jukka Pojan hengessä.
Klo 21 alkavan Haaparannan Blues Nightin jatkot ovat paikallisessa kaupunginhotellissa, jossa soittaa kemiläinen Qbee & the Bluetails (kuvassa oikealla) kitaristimeedioiden Tuomas Laajoen ja Jari Raution johdolla. Vokalistina on Mirkka
Paajanen, joka on rutinoitunut etelässä muun muassa kysyttynä taustalaulajana kuten Johanna Försti uransa alussa.
Lauantai 2.7. Klo 16.00 Pikisaaren ykkösnimi on Maarit, joka esiintyy
kaksin miehensä kitaristi Samin kanssa.
Klo 21.00 Night Music- konsertissa Alatornion kirkossa Johanna Kurkelan eteerinen enkeliääni hiljentää varmasti kirkkokansan.
Klo 22.00 valittavana on joko General Privaten bluesia Tornion Blues Stationilla tai Haaparannan kaupunginhotellilla Charlie
Parkeria Håkan Broströmin ja Johan Hörlenin tyyliin ja Cornelis Vreeswijkin lauluja, hänen poikansa Jackin esittämänä.
Sunnuntai 3.7. Klo 14.00 Pikisaaren pääkonsertin aloittaa torniolaisen Nina Höynälän bändi. Sitten kuullaan torven täydeltä heviklassikoita Oulu All Stars Big Bandin esittämänä. Solistina on Teräsbetonin Jarkko Ahola. Iltapäivän ulkosalla päättää tiukka soulpoppoo Jo Stance, mutta festivaalin varsinainen loppuhuipennus on klo 21.00 Kerhoravintolassa, jossa esiintyy Misters. Jos tykkäsitte Voodoo Beefistä, tämäkin uppoaa varmasti. Sen takaa Moses Hazyn jazzdynamo, superlahjakas Joonas Karjalainen.