keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Iiro ja Ari irti Lapissa!
Iiro on taas irti! Musiikin monitoimimies Iiro Rantala pakkaa kimpsut ja kampsut keikkabussiin ja lähtee tien päälle. Ensimmäisenä kohteena on LEVI ja matkassa mukana Frederik, junttidiscon kruunaamaton kuningas. Uusintojen jälkeen on vihdoin vuorossa tuoretta Iiroa. Levi-jakso nähdään YLE Teemalla sunnuntaina 31.7. klo 21.00.
Frederik on tanssittanut kansaa vuosikymmeniä ja tietää mikä saa juhlakansan tanssijalat liikkumaan ja bileet käyntiin. Lumi pöllyää ja pikkuhousut lentelevät, kun kenraali Reetu opastaa Iiroa junttiuden ytimeen. Apokalyptisella matkalla Lapin ytimessä Iiro käy sisäistä pimeää kamppailuaan oman junttiuden löytämiseksi.
Eikö kukaan muistanut kertoa Iirolle, että artisti roudaa itse kamansa ahkiossa?
10-vuotiaan Sub-teeveen kesän toiveuusintana netissä on tästä päivästä lähtien nähtävissä Paskareissun TORNIO-jakso. Matkailuohjelman mukaan kaupungin isoin nähtävyys on Haaparannan Ikea ja sehän juontaja Ari "Paska" Peltosen on pakko tsekata. Paskareissu suuntaa myös Peräpohjolan markkinoille ja Kukkolankoskelle siikaa lippoamaan. Tiesittekö, että raavas mies voi liikuttua lähes kyyneliin hyvän ruoan äärellä? Jos ette, katsokaa kun Ari kohtaa torniolaisen varrassiian. Jossain välissä ohjelmaa vilahtaa myös raikulipoika Vallu Valpio, joka puuhasteli jakson kuvausten aikoihin, pari vuotta sitten Tornion Rock-festivaalin kanssa.
Yöelämässä Ari testaa onko poikkinainti yhä voimissaan ja kohtaa Suomen suurimman triplajuustohampurilaisen. http://www.sub.fi/ohjelmat/sivusto.shtml/sub_10_vuotta/video?72376