perjantai 2. joulukuuta 2011

Äänestä Lordin kuoro W.A.S.P.-hitillä voittoon!
Lordi on pysynyt uskollisena lapsuutensa sankareille. Kun Tomi Putaansuu 10-vuotisena nassikkana taltioi Sky Channelilta Monsters of Rock-ohjelmia, Kissin lisäksi nauhalle pistettiin tietysti Twister Sisteriä, Acceptia ja W.A.S.P:ia.
Ensi kesänä Tornion Twinkkareilla esiintyvän W.A.S.P:in suurin megahitti oli I wanna be somebody, jonka nyt versioi Rovaniemen kuoro.
On mielenkiintoista nähdä, soiko ensiviulua soittavan Lordin "pokasaha", niinkuin Blackie Lawlessilla kappaleen alkuperäisesityksessä vuonna 1984.
Rovaniemen kuoro laulaa finaalissa myös aiemmin esitetyn kappaleen Twisted Sisterin We’re not gonna take it ja vastustajan Jussin Hämeenkyrön kuoron valitseman XL5:n popbiisin Kaunis peto.
Hämeenkyrön kuoron vastaisku W.A.S.P.:ille on Irwin Goodmanin Rentun ruusu. Aiemmin esitetyistä kappaleista kuullaan Uniklubin Tunnit ja Lordin kuoron valintana Modern Talkingin You’re My Heart, You’re My Soul
Muista äänestää suosikkiasi, sillä vain toinen kuoroista voittaa pääpotin hyväntekeväisyyskohteelleen! Rovaniemellä 40 000 euroa menee Punaisen ristin ystävätoiminnan hyväksi.
Kuorosota-finaali tänään 2. joulukuuta klo 20.00 NELOSELLA!
PS. Jussin Hämeenkyrön kuoro voitti. Lordi:"Ei hävitty huonolle kohteelle. Oli todella hauskaa."