tiistai 27. joulukuuta 2011

Lauri Tähkä teeveessä ja Torniossa 30.12!
- Tässä ei haukuta eikä halveerata ketään. Ohjelma perustuu musiikkiin, emmekä me ole tuomareita, vaan enemmän valmentajia, sanoo Lauri Tähkä, joka on yksi tähtituomareista 30.12 Nelosella klo 20.00 alkavassa The Voice Of Finland-laulukilpailussa.
Samaan aikaan perjantaina Tähkä virittelee bändiään illan keikkaa varten Tornion Umpitunnelissa, mutta tokihan tv-ohjelma on nauhoitettu.
The Voice Of Finlandissa nähdään vain lahjakkaita, kokeneita ja hyviä laulajia, joista jokainen valmentaja, Tähkän lisäksi Michael Monroe, Elastinen ja Paula Koivuniemi, kokoaa oman tiiminsä.
The Voice Of Finlandin kuudessa ensimmäisessä jaksossa tuomarit valitsevat lahjakkuuksia tiimeihinsä pelkän äänen perusteella, selin laulajiin. Jos laulu vakuuttaa jonkun valmentajista, hän painaa nappia ja kääntää tuolinsa kohti laulajaa. Jos useampi tuomari kääntyy, laulaja saa valita, kenen valmennettavaksi lähtee.
Alkujaksoja nähneiden mukaan jatkosta putoaa jopa laulajia, joilla olisi milloin tahansa mahdollisuus jo aikansa eläneen Idols-kisan voittoon.
Kun jokainen tähtiartisti on koonnut itselleen laulajista 12 hengen tiimin, alkaa Kaksintaistelu -vaihe. Valmentajat tukevat, auttavat ja neuvovat tässä vaiheessa tiiminsä laulajia. Hän valitsee omistaan parit, jotka laulavat samaa laulua yleisön edessä ja hän valitsee sitten, kumpi hänen tiimiläisistään jatkaa kisassa.
Lopulta kilpailu huipentuu seitsemään suoraan lähetykseen, joista viimeisessä selviää kuka on Suomen ensimmäinen The Voice of Finland.