torstai 15. joulukuuta 2011

Politikko hermostui, kun lätkä jyräsi musiikin!

Tunnettu pellolainen Keskustan kunnanvaltuutettu ja Tarja Ylitalon rumpali Eero Ylitalo suivaantui viime lauantaina, kun urheilu katkaisi hänen Entisten nuorten sävellahjan (ENS) kuuntelun. Hän kirjoittaa Facebookissaan.
- Hienon tunnelma pilattiin taas jääkiekkokierroksella! Ei tämä voi olla oikein että koko kansaa terrorisoidaan tällä tavalla.Kyllä radiosta pitäisi tulla muutakin kuin urheilua. En ole urheilun vastainen, mutta tiedän että isompi osa kansasta haluaisi kuulla musiikkia ja muuta viihdettä sen sijaan että huudetaan kurkku suorana jotakin liigakierrosta.
Ylitalo toivookin, että uusi YLE:n hallintoneuvosto toteuttaa suunnitelmansa ja siirtää nämä fanaattiset urheluohjelmat toiselle
kanavalle.

- Ärsyynnyin jopa niin, että pohdin mielipiteeni muuttamista Pellon 400 000 euron tekojään investoinnin suhteen. Ajatteleimisen aihetta antoi myös kokemus, kun käytin yhtä kunniakansalaistamme vessassa ja autoin vaihtamaan vaipat. Onkohan se tekojää sittenkään tärkein investointi Pellossa, Eero Ylitalo pohdiskelee fb-sivullaan.