keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pakkasukon ladyt ehdolla Blues Gaalassa!

Amerikkalaiset arvostetut "blues-Oscarit" jaetaan 33.kerran. Blues Music Awards-gaala pidetään Memphisissä 10. toukokuuta 2012 ja sen järjestää perinteisesti The Blues Foundation.
Ana Popovic ja Candye Kane, jotka saapuvat Kemin Pakkasukko Blues N`Jazziin tammikuun lopussa, ovat ehdolla useammassakin kategoriassa.
Molemmat Ana ja Candye ovat ehdokkaina Nykybluesin naisartisti-kategoriassa yhdessä Bettye LaVetten, Janiva Magnessin ja Susan Tedeschin
kanssa. Kane kisaa myös Vuoden Viihdyttäjän BB King-palkinnosta Lil’ Edin, Ruthie Fosterin, Tab Benoit´in ja Tommy Castron kanssa.
Popovicin DVD An Evening at Trasimeno Lake, joka kuvattiin italialaisessa keskiaikaisessa linnassa 5000 ihmisen edessä ja 8-miehisen bändin kanssa, ehti voittaa jo Blues Matters-lehden äänestyksen ja nyt se kisaa myös Blues Music Award-palkinnosta. Muut nominantit ovat Play the Blues - Wynton Marsalis & Eric Clapton, Live at Montreux 2010 - Gary Moore, Live At Antone’s - Ruthie Foster, The Emporium to the Orpheum - Trampled Under Foot ja All Jams on Deck - VA.
Lisäksi Anan CD Unconditional on mukana Nykybluesin albumi-kisassa. Muut ovat Don’t Explain - Beth Hart & Joe Bonamassa, The Skinny - Ian Siegal & the Youngest Sons, The Lord is Waiting and the Devil is Too - Johnny Sansone, Medicine - Tab Benoit, Tommy Castro Presents The Legendary Rhythm & Blues Revue-Live!