perjantai 9. joulukuuta 2011

V I I K O N BIISI!
Klikkaa ja kuuntele tästä: Dec 6, 2011 12:58pm
The Meänland(Haaparanta): S`ole mikhään!
Radio Norrbottenin taltioima Meänlandin luomu maalaisreggae S`ole mikhään on saanut kuuntelijat sankoin joukoin liikkeelle. Jokapojan slogan tuntuu uppoavan molemmin puolin rajaa ja klikkaajia VPU-sivulla on riittänyt kiitettävästi. Puoliakustinen äänitys tehtiin Luulajan Tornedalsfestin yhteydessä.,
Yhtyeeltä on hartaasti odotettu ensilevyä ja yhtyeen liideri Adam"Aatu" Huuva kertookin, että he ovat parhaillaan studiossa Tornion Pirkkiössä.
- Kahta piisiä olema värkänheet. Toinen on S´ole mikhään, selvästi sähkösempänä versiona kuin radionauha ja toinen on balladi Heilani. Molemmat on meän basistin Janin käsiallaa.
Levyprojektin myötä the Meänland on saanut riveihinsä myös viidennen jäsenen, miksaaja-kitaristi Toni Väisäsen, joka toimii keikoilla äänimiehenä ja on studiossa pitänyt ohjia.
- Toivothaan, että saahaan sinkku ulos viimistään ensi vuoen alkupuolela, lupailee laulaja Huuva, jonka lisäksi the Meänlandissa soittavat Sami Bergman (kitara), Jani Nikula (basso) ja Ville Vuoti (rummut)