sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Honey B & T-Bones Kalottjazziin!
Kalottjazz & Blues melkein yllätti, tuomalla Tornionlaakson kovimman bändin, Neil Younginkin tsemppaaman kiirunalaisen Willy Clay Bandin Suomeen, mutta ei. Edelleenkin ainut paikka, missä Suomessa bändi on esiintynyt on Karesuvanto!!! .
Hiukan lievittää kuitenkin  tieto, että Honey B & T-bones on buukattu juhlille. Yhtye on käynyt rajalla tuon tuosta, mutta aina sille on ollut jotakin uutta annettavaa.
Yhtye esiintyy Bluesillassa Haaparannalla 29.6., jossa kuultaneen yhtyeen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistavan livealbumin Alive in Helsinki-materiaalia.
- Halusimme dokumentoida nykyisen kokoonpanomme soinnin. Siksi, että, livetilanteessa esityksemme sisältää myös Aijan ääni-improvosaatioita, rumpusooloja sekä kollektiivisia ainutkertaisuuksia, joita ei studiolevyillä voi kuulla, yhtyeen kitaristi Esa Kuloniemi kertoo.
Livelevy sisältää parhaat palat kahdelta keikalta: Cafe Pirittasta marraskuulta 2011 ja Musiikkitalon Black
Box -salista helmikuulta 2012. 
Albumi julkaistaan cd:nä 16.5. ja tuplavinyylinä 30.5.
Helsinki-liven lisäksi Honey B & T-Bonesilta julkaistaan tässä kuussa myös tuplakokoelma EMI Years 1985-1987. Se sisältää tanssittavaa bluesia ja rhythm & bluesia melko laajalla sihdillä. Mukana on Irma Thomasia, Little Junior Parkeria, Otis Rushia, T-Bone Walkeria, Frankie Lee Simsia ja jopa yksi Sir Douglas Quintetin pala.