sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kotoisat Sävyt mukana Bättre Folk-festivaaleille!
"Festarit mummolassa!"
 Ensi kesänä 29-30. kesäkuuta Hailuodossa järjestetään ensimmäistä kertaa Bättre Folk-festivaali.
Nimensä mukaisesti festivaali esittelee yllättäviä ja omaperäisiä artisteja folk-hengessä. Festivaalin erikoisuutena on ohjelma, joka poikkeaa suurelta osin perinteisistä folkfestivaaleista.
Ensimmäisellä Bättre Folk -festivaalilla kuullaan punkkia, soulia, progea, bluesia ja indiepoppia folkhengessä.

Mukana on komea kattaus nuoren polven artisteja. Perjantaina esiintyvät Mirel Wagner, Stig, Tuomas Henrikki & Black Peräkärry ja Suomen Tulli ja lauantaina Reino Nordin, Pentti Amore, Pertti Kurikan Nimipäivät, Satellite Stories ja Kotoisat Sävyt.
Festivaalin päätapahtuma on hailuotolaisessa perinnemaisemassa, idyllisessä Sinisen Pyörän kievarissa, vain parin sadan metrin päässä Hailuodon kylältä. Festivaalin päivälubi sijaitsee keskellä kylää, hailuotolaisten
olohuoneeksi muodostuneessa Bar Haikussa.
Festivaaleille myydään yhden ja kahden päivän lippuja. Hinnat 15e / 25e.Ennakkolippuja myyvät Oulussa Levykauppa X ja Hailuodossa K-Market Hailuoto. Lippuja myynnissä rajoitettu erä.
Festivaaliaikana majoitusta tarjoavat mm. Sinisen Pyörän kievari, Maatilamajoitus Heikkinen ja Luotsihotelli Marjaniemessä. Festivaalialueella on myös ilmainen leirintäalue.
www.facebook.com/BattreFolk