sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Taiska ja viisi muuta TST-listalla!


Taiskan päivitys vanhasta hitistään Moi moi vain on ollut Tätä Suomi Tanssii-listan  10 parhaan joukossa jo 17 viikkoa.Viikko sitten kappale piipahti jopa listan kärjessä. Biisi on poiminta Poptorin tuottamalta albumilta HITIT, jolla Taiska laulaa uusiksi kaikki suurimmat menestyksensä Haltin häistä Mombasaan.
Harvoin albumista voi sanoa, että tästä olisi voinut maksaa enemmän kuin viisi euroa. Taiskan levyn kohdalla kyllä, sillä sen verran laadukasta jälki on. Varsinkin neljä hänen itse tekemää laulua: Saat saattaa mua, Lähellä jokainen sydän, Milloin etsit lastasi ja ennen kaikkea Marenkiranta nostavat levyn tasoa.
Albumin kappaleet on sovittanut  kosketinsoittaja Petri Kokko, joka laulaa levyllä myös taustoja Katja Lukinin kanssa. Albumilla soittavat myös kitaristi Peter Engberg ja Suomen kysytin rytmipari Harri Rantanen-Anssi Nykänen.
Kappaleet Tätä Suomi Tanssii-listalle äänestävät tanssipaikkojen ja -ravintoloiden musiikkijuontajat ja tällä hekellä pohjoisen artisteista listalta löytyvät myös  CatCat/ Kaksi lensi yli käenpesän (13.), Teuvo Oinas/ Löydän sun (21.), Juha Alvari/ Milloin saapuu laiva (25.), Anu Tammela/Hiljaa hyväillen (26.) ja Mika Jefremoff/ Meripojan vapaapäivä (27.).