sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tornionlaaksolaisia virallisilla albumilistoilla!
Raubtier
Lisää listoja. Nyt syynissä Ruotsin ja Suomen viralliset albumilistat. Tornionlaaksolaisittain sieltäkin paljastuu iloisia asioita. 
Ruotsin albumilistan sijalla 31 on Haaparannan  rockylpeyden Raubtierin  albumi Från Norrland Till Helvetets Port, jonka aiemmat listasijoitukset ovat 23. ja 4. Loistavaa! 
Piakkoin myös Raubtier-Hulkoffin sivuprojektilta kipakasti kantrahtavalta Bourbon Boysilta on tulossa albumi. Sille on helppo povata vielä kovempaa sukseeta tulevaisuudessa, sillä yhtye buukattiin heti suurille Sweden Rock-festivaaleille ja eka kertaa levyllähän yhtye esiintyi Music From Torne Valley, vol II-kokoelmalla, tosin Hulkoffin rinnalla olivat silloin eri miehet. 
Ruotsin listalta on tippumassa Pellon Mämmilän lahja Ruotsin poptaivaalle eli Markus Krunegård ja Mänslig Värme. Takana on albumilistan ykkössija ja seitsemän viikkoa.
Suomen albumilistan ykkösenä komeilee Tornio-lähtöisen Jukka Pojan Yhdestä Puusta-pitkäsoitto ja siitä lohkaistu sinkku Alä tyri nyt, joka on sijalla 7.
Komeat 26 viikkoa albumilistalla on ollut kolarilaisen Suvi Teräsniskan Pahalta Piilossa, jonka tämän hetkinen sijoitus on 23. Vedettäköön vielä pikkasen lisää kotiinpäin, sillä harjavaltalaisyhtyeestä Lapko, jonka Love-albumi on sijalla 10, löytyy basisti Anssi Nordberg, jolla löytyy sukua Tornion suunnalta.