keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Arja Havakka ja Hietaset Kamoon Kaakamoon-tapahtumaan!

Tornionlaakson eteläisin kylä, Kaakamo, Kemin ja Tornion puristuksessa, vaihtaa 1. heinäkuuta klo 16.00 vapaalle. 
On aika Kamoon Kaakamoon – Alapää soi-tapahtuman. 
Viime kesänä se sai suuren suosion ja Ala-Kaakamon vanhan koulun pihamaa täyttyi kaikenikäisistä ihmisistä. Samalla kun kesäjuhla kokosi yhteen kaakamolaiset, se houkutteli paikalle myös ulkopaikkakuntalaisia.Tapahtumasta tuli heti ensi kerralla hitti, joka keräsi juhlijoita lähes 700, syynä varmasti monipuolinen esiintyjäjoukko. 
Tänä kesänä pannaan vieläkin paremmaksi. Tapahtumaa tähdittää tummaääninen Arja Havakka, joka nousi Lokki- valssin siivittämänä tanssibändin laulavasta basistista arvostetuksi solistiksi. 
Toinen vetonaula on ehdottomasti Laulava Hietasten perhe: Pentti, Heini, Iina ja Roosa. Isä-Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Hän on esiintynyt niin isoilla estraadeilla kuin pienissä klubeissakin ja hänen tenori on taipunut monipuolisesti oopperasta aina rockiin. Paljon hän on laulanutt myös vaimonsa Heinin kanssa, ja musikaalinen lahjakkuus kuuluu myös heidän tyttärissään Iinassa ja Roosassa.
Kamoon Kaakamoon-tapahtuman muita jo varmistuneita esiintyjiä ovat Men In Black, Paavo Kulju & Guapita, Juha Alvari, Freezer, Pipons People ja Night Shift.