maanantai 25. kesäkuuta 2012

Twinkkareille jättimäinen bileteltta!
Tornion vuoden odotetuin tapahtuma Twin City Festivals 18.-21. heinäkuuta kerää taas yhteen niin kaupunkilaiset, kesälomalaiset kuin kauempaakin tulevat.
Viidettä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali on liikkeellä reseptillä: Nautitaan kerran kesässä ja hyvässä seurassa.
Neljän päivän aikana on tarjolla jokaiselle jotakin, musiikkia joka lähtöön. Perinteiseen tapaan soitto soi kolmelta ulkolavalta ja myös Umpitunnelissa ja kaupunginhotellissa tapahtuu, mutta tämän kesän uutuus on jättimäinen teltta”kaikkine herkkuineen.”
- Tilaa on tuhannelle hengelle. Vaikka sataisi vanhoja mummoja taivaalta, ei olla enää sään armoilla.
- Teltassa bailataan aamuun asti, etupäässä dj-vetoisella ohjelmalla, mutta esimerkiksi torstain  Jukka Pojan keikka ja seitsemän miehen Stand Up Finlandia show vedetään teltan stagelta,  festivaalijärjestäjä Reijo Angeria kertoo. 
Kaksikerroksisen jättiteltan strategiset mitat ovat; kokonaispinta-ala 1500 m² ja ulkomitat; leveys 20m ja pituus 50 m. Teltassa on iso baarialue ja lattia, jossa useita eri tasoja, jotka mahdollistavat hyvän näkyvyyden lavalle.
- Suomessa teltta ei ole ollut vielä missään koskaan käytössä, vasta kesäkuussa Espoossa ja sitten meillä Twinkkareissa, Angeria sanoo ja lupaa teltan uumeniin monenmoista yllätystä festivaalien aikaan.
Ennakkolippuja torstai-illan 19.7. tapahtumaan myydään Tornion Kaupunginhotellissa, ravintola Umpitunnelissa sekä ravintola Pikku Berliinissä.
Lisätietoja: www.twincityfestivals.com