tiistai 12. kesäkuuta 2012

Bilebändi-kisan jatko katkolla!
Groovareille riittää kesäkeikkaa!
Vaikka mainion Grooving High Allstarsin nousu YLE TV2: n  Bilebändi 2012-kisan finaaliin keräsikin ihmiset Meri-Lapissa sankoin joukoin tv-vastaanottimien ääreen ja sai alueen median puhaltamaan yhteen hiileen, valtakunnallisesti ohjelma ei saanut  paljoakaan katselijoita.
Se ei ollut kertaakaan TV2:n 20 katsotuimman tv-ohjelman joukossa. Tämä ei kuitenkaan huoleta kilpailujen järjestämisessä mukana olleen Extra Viihteen Juha Saarelaa.
- Menee aikansa, ennen kuin uusi formaatti saavuttaa yleisönsä, mutta uskon vakaasti, että TV2 näyttää vihreää valoa lokakuussa ja päättää  jatkaa kilpailua myös ensi vuonna.
Toivotaan, että näin käy, sillä nämä menomestojen ja laivamatkojen viihdyttäjät ovat huomionsa ansainneet. Grooving High Allstarsin jälkeen Meri-Lapista olisi varteenottava ehdokaskin tarjolla, nimittäin tyttöbändi Iiris.
Groovareista kerrottakoon vielä, että ennen Twin City Festivals-keikkaansa 20.7., yhtye on opettamassa Kemin Pop & Rock-musiikkileirillä, josta saa lisätietoja Tuomas Laajoelta numerosta 040 7518013.
Loppukesästä  yhtye nähdään 
vielä pohjoisessa ainakin  motoristien Rautaa Rajalle-tapahtumassa (24.-25.8) Saariselällä ja Tervolan Maaseudulta käsin-messuilla 26.8.