perjantai 1. kesäkuuta 2012

Diandran ainoa  Pohjois-Suomen keikka kesällä Kemissä!

Idols-voittaja Diandran ensimmäinen kesäkeikka on vahvistettu  ja se on Kemin Satama Open Airissä  lauantaina 4.8.
- Kun pari viikkoa sitten, julkistettiin, että Diandran manageroinnista huolehtii Tommi Liimatainen
ja hänen edustama Hype Productions-yhtiö, sen jälkeen olen ollut aktiivinen.
- Lopullinen vahvistus tuli muutama päivä sitten. Sovittiin myös että  Diandran keikka on kesän ainoa Pohjois-Suomessa, kertoo Satama Open Airin promoottori Markku Köngäs, joka kuvaa keikkaneuvotteluja mukaviksi ja tämän hetken kuumimman naisartistin keikkapalkkiotakin ihan asialliseksi.
Loistavat laulunlahjat omaava 17-vuotias Diandra "Didi" Flores oli koko viime kevään  Idolsin voittajasuosikki. Neitokainen korjasikin lopulta potin kotiin yli 60% äänivyöryllä jännittävässä finaalissa. Nuoresta iästään huolimatta Diandra on varsin kokenut laulaja ja esiintyjä, joka on opiskellut  myös pitkään pianonsoittoa.
Neljäs heinäkuuta ilmestyy Diandran esikoisalbumi, jonka jälkeen hän aloittaa keikkailun. Kemin lisäksi on tähän mennessä vahvistettu vain esiintymiset  syksyn kahdeksalla laivakeikalla ja Lapsi- & Perhemessuilla Oulussa.
Diandran lisäksi promoottori Köngäs lupaa Satama Open Airiin lisää yllätyksiä. Toistaiseksi varmistuneita artisteja lauantaille ovat Idols-voittajan lisäksi Cheek, The Freza, Poets Of The Fall ja The Rasmus. Perjantain esiintyjälistalta löytyvät Yö, Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Juha Tapio.