torstai 7. kesäkuuta 2012

Taivaan Tulet täynnä juhlakonsertteja!
Eini, Kari Väänänen & Meiju Suvas (kuva:Elina Javarus)
Kuudes ja seitsemäs heinäkuuta järjestetään Kemjärvellä  ensimmäistä kertaa  Taivaan Tulet-iskelmäfestivaali. Lavalla nähdään ainakin Suvi Teräsniska, Eini, CatCat, Meiju Suvas, Matti Esko, Jaska Mäkynen ja Kaija Pohjola.
Supersuositun tv-sarjan Taivaan Tulien ympärille rakentuu näin pikkuhiljaa tuoteperhe.
- Olen varma, että Kemijärven julkisuus kasvaa festivaalin myötä ja kurkottaa kohti tulevaisuutta!, hehkuttaa sarjan luonut käsikirjoittaja-ohjaaja Kari Väänänen, joka on aloittanut uusien jaksojen kuvaukset viime kuussa ja ruutuihin ne tulevat viimeisen tiedon mukaan vuonna 2014.
Viikottain sarja keräsi miljoona katselijaa tv-vastaanottimien ääreen ja Kemijärven matkailulle se on ollut piristysruiske. Alueen maisemat vetävät turisteja ja  kiertoajeluista kuvauspaikoille ja teemaristeilyistä on tullut suosittuja. 
Taivaan Tulet-iskelmäfestivaali on tähän oiva lisä. Asiaansa uskoo myös tuottaja Jari Kaipiainen.
- Taivaan Tulet on upea kansanläheinen teema, johon kotimainen musiikki sopii loistavasti. Lisäksi Kemijärvellä on puitteet kunnossa niin karavaanarimatkailijoille, mökkimajoittujille kuin hotellivieraillekin.
Taivaan Tulet-festivaali järjestetään luonnonkauniilla paikalla aivan Kemijärven keskustassa majoitus-, ravintola- jaostospalveluiden vieressä. 
Kaupungissa on kaivattu pitkään iskelmämusiikin tapahtumaa täydentämään LuostoClassicin ja RuskaSwingin ohjelmistoa.
- Tapahtumasta toivotaan isoa yleisötapahtumaa, joka tuo alueelle matkailijoita ja lisää palvelusektorin kysyntää. Odotamme innolla tulevaa kesää, Kemijärven elinkeinojohtaja Jari Luoma-aho toteaa.
www.iskelmatulet.com