maanantai 15. elokuuta 2011

Antti Reini Ylläkselle!
Viime vuonna suursuosioon noussut elokuvatapahtuma Kino Ylläs tarjoaa taas 1.-4. syyskuuta elämyksiä elokuvan ystäville. Filmejä esitetään Äkäslompolon puolella ulkoilmanäyttämö Ihmisen Ringissä sekä Luontokeskus Kellokkaan auditoriossa.
Vieraista näyttelijä Antti Reini on vahvistanut jo tulonsa Ylläkselle! Hän on tunnettu erityisesti roolistaan yksityisetsivä Vareksena. Kino Ylläs esittääkin kaikki kolme uutta Vares-elokuvaa Pahan suudelma, Huhtikuun tytöt ja Sukkanauhakäärme. Hänet nähdään myös toisenlaisessa roolissa elokuvassa Haarautuvan rakkauden talo.
Muita tähän mennessä vahvistettuja elokuvia tapahtumassa ovat Roskisprinssi, Sovinto, Kuninkaan puhe, Harry Potter ja Kuoleman varjelukset (osat 1 ja 2), Napapiirin sankarit, Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä sekä kaksi dokumenttielokuvaa, Markku Tuurnan Salla – Selling the Silence ja Elina Kivihalmeen Tuntematon emäntä.
Lasten ja koko perheen elokuvia ohjelmassa ovat animaatiot Rio ja Autot 2.
Kolarilaistaustaisen Ville Jankerin ohjaama Pussikaljaelokuva on myös tilauksessa, mutta ei ole vielä varmistunut ehtiikö kopio saman viikonlopun ensi-iltahulinoista Ylläkselle asti.
Tarkka Kino Ylläksen ohjelma aikatauluineen ja vieraineen julkaistaan myöhemmin, kun kaikki elokuvat ja vieraat varmistuvat.