sunnuntai 14. elokuuta 2011

Juicerock päättyi Maamme-lauluun!

Kemin kolmas Juicerock päätettiin komeasti senaattori Mikko Alatalon johdolla Viidestoista yö-kappaleella, jonka jatkeeksi vedettiin Maamme-laulu leskisläistä perinnettä kunnioittaen.
Kaiken kaikkiaan viikonlopun Juicerock oli menestys.
- Lauantain päätapahtumassa Puistopaviljongilla oli noin 800 Leskisen musiikin ystävää ja perjantai-illan tapahtumissa lähemmäs 500 kävijää, iloitsee Tuomas Laajoki, yksi tapahtuman järjestäjistä.
Juicen laulut olivat kemiläisiä kokoava voima ja ne saivat saman "nuotion" ympärille niin yleisön kuin muusikotkin.
- Juicerockissa ylittyivät myös sukupolvien rajat, sillä soittajissakin nuorimmat olivat 19 ja vanhimmat kuudellakymmenellä, Tuomas huomauttaa.
Juicerock osoitti myös, ettei tarvita aina kansallisia huippunimiä, jotta yleisö saadaan liikkeelle. Pohjanmaalta lähtöisin oleva Laajoki kehaisee, että omillakin pärjätään.
- Aina jaksaa ihmetellä, miten niin pieneen kaupunkiin kuin Kemi mahtuu niin paljon taitavia soittajia.
Alusta asti Juicerock on osoittanut tapahtumaksi, jossa on potentiaalia kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessakin. Tämänkertainen uutuus runoilta jo keräsi 250-300 kuulijaa, joten Suomi-rockin Kekkonen kiinnostaa monissa muodoissa.On esitetty myös muun muassa teatteria ja seminaaria Juicen teksteihin liittyen.