torstai 11. elokuuta 2011

Tarja Ylitalo studioon ja televisioon!

Tarja Ylitalolta on jo pitkään odotettu kunnon kokoelmaa hänen vanhoista hiteistään, mutta nyt häneltä on luvassa uuttakin.
Horjuva terveys on pitänyt hänet pitkään sivussa valtakunnallisista parrasvaloista, mutta Meän Tornionlaakson haastattelussa pellolaislaulajatar kertoo ilouutisen. Levytyssopimus AXR Musicin kanssa on allekirjoitusta vaille varma.
- Tapasin Ilkka Vainion Seinäjoella ja hän kysyi, olisinko kiinnostunut levyttämisestä. Olenhan minä, sillä olen kuullut palautetta, että uutta levyä kaivataan.Uskon, että sopimusasia ratkeaa parin kuukauden kuluessa.
- 1980-luvun rumbaa ei ole enää tulossa, mutta levyn haluan tehdä, kun ovet tuntuvat nyt olevan sille auki.
Huhtikuussa Tarjalta ilmestyi Seppo Leinon tuottama sinkku Sydämeni sointu. Se sai myönteistä kritiikkiä musiikin ammattilaisilta ja mukavasti radiosoittoa, joten hyviä enteitä oli jo tuolloin ilmassa.
Toipumisen myötä myös keikkakysyntä on lisääntynyt. Lavatanssikiertue Sääskisafarilla hän on ilahduttanut pohjoisen asukkaita, mutta nyt pyydetään muuallekin. Huomenna, perjantaina, Tarja Ylitalo ja Intro esiintyvät esimerkiksi Jormuan lavalla Kajaanin lähellä yhdessä uuden tangokuningattaren Mervi Koposen ja kilvan kakkosen Heikki Koskelan kanssa. Ensi kesäksi häntä on pyydetty esiintymään Kanadan Thunder Bayhinkin, mutta se on vielä harkinnassa, koska Sääskisafarin 25-vuotisjuhlakiertue on samoihin aikoihin.
Pohjoisen kestosuosikilla riittää vientiä myös television puolella. Syyskuun puolivälissä Tarja nähdään MTV3:n Studio 55:ssä ja loppuvuodesta hän Tarttuu Mikkiin TV2:n suosikkiohjelmassa tangokuningas Kauko Simosen parina.