sunnuntai 7. elokuuta 2011

George Kilby Jr kiittää! " Kaikille terveiset! Nautimme Suomen keikasta ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen! Vaikka Blues Station on pieni, sillä on suuri sydän! Lämpimät erityiskiitokset isäntäparille, Arille ja Katille ! Nautin myös kävelylenkistä kaupungissanne, oli mukava pulahtaa puhtaaseen Tornionjokeen...See you soon!"
(George Kilby Jr meilissä matkalla Tukholman New Orleans- festivaaleille)
Ari Blues Stationiltä!
Keikka meni hyvin. Yleisö tykkäsi ja bändi soitti kaksi pitkää settiä. Ohjelma koostui George Kilbyn omasta tuotannosta ja muutamista covereista. Summertimesta tuli paras versio, mitä koskaan olen kuullut. Myös tuttu
JJ Cale-biisi Call Me The Breeze soitettiin bändin hienona omana sovituksena.
Tarinaa biisien välillä tuli tosi paljon ja vitsiä heitettiin leveästi Amerikan malliin. Paikalle saapuneet saivat kyllä 12 eurolle vastinetta.
Ainoa miinus. Yleisöä olisi saanut olla enemmän. Torniolaiset nukkuivat taas onnensa ohi. Ilman tukirahaa tällaiset vierailut jäävät kyllä tulevaisuudessa väliin. Jatkoa ehkä seuraa, jos saadaan pystyyn yhdistys, jota on viritelty tänne Tornioon. Muussa tapauksessa täytyy lentää katsomaan Amerikan herkut rapakon taakse.