lauantai 20. elokuuta 2011

Paleface grillaa Umpparissa!
Paleface takoo, kun rauta on kuumaa ja niin pitääkin. Tämän kesän aikana hän on tehnyt mielettömän määrän keikkoja ja perjantaina 27.8. hän esiintyy kerkeävän kielensä ja kitaransa kanssa Tornion Umpitunnelissa.
Hän viihdyttää yleisöä grillijuhlassa, johon pääsee mukaan 500 Umpitunnelin Facebook-fania. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen dj@umpitunneli.fi .
Viidennellä albumillaan Helsinki-Shangri-La Paleface käytti kivipesua ja valkaisi räpin suomalaisille ja mannaa alkoi sataa.

Kriitikko Tatu Junni tiivisti Dome-fi-saitilla levyn sisällön näin: "Uudella levyllä mister Karri Miettinen kommentoi suomalaisen yhteiskunnan epäkohtia. Palefacen kohdalla kyse on enemmän herroille huutelusta nurkkapöydästä kuin Molotovin cocktail -partyista Arkadianmäellä. Kovin ilkeään tylytykseen ei protestiräppäri kuitenkaan intoudu, joten räppirintaman mustavalkoisimmat ratkaisut kuullaan jatkossakin Steen1:n kaltaisten räyhähenkien suusta."
Paleface on jo Suomiräpin Kekkonen, mutta onko hän enemmän, sen näyttää aika. Omintakaisen ajattelijan Juice Leskisen mittoihin Paleface tuskin koskaan pääsee, mutta onko hän nykyajan Irwin Goodman, Tapio Rautavaara tai Jaakko Teppo, sen saavat kuulijat päättää.
Minulle suomettuneesta Palefacestä tuli ensikuulemalta mieleen kekseliäs miksaus räppiä ja vanhaa työväenlauluperinnettä; ripauksilla Mannakorven pontikankeittäjää, vanhan valtaajaa ja työväenlaulutykki Reijo Frankkia.
Ilosaarirock: NettiTV: Haastattelussa Paleface