maanantai 15. elokuuta 2011

Vallatonta menoa Oulussa!
Legendaarinen Rauhala, aivan Oulun keskustan tuntumassa, Ainolan puiston katveessa tarjoaa huomenna 16.8. hervottoman Muusaklubin, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.
Päävieras on varsin tunnettu herrashenkilö ja hätkäyttäjä Mauri Antero Numminen, joka saa vieraakseen oululaisklooninsa Mauri Anneli Nummisen. Heitä säestää paikallinen, kuusihenkinen rytmiorkesteri Costa Rica Soul Quartet. Heidän esityksensä aikana kuullaan niin swingejä, lastenlauluja kuin rokkiakin.
Illan aloittaa kuitenkin trio Isorättyä Swingers & Roku Rousu, joka on kuvannut musiikkiaan sanoilla sexy folk & swing'n'tango trash. Rauhalan keikka on osa kolmikon Horjuvaa tykitystä-kiertuetta, joka ei tällä kertaa ylety Oulua pohjoisemmaksi.Yhtyeen muodostavat Pekka

Isorättyä (trumpetti,haitari, laulu), Teija Isorättyä (pasuuna, rummut, laulu) ja Riku Rousu (kitara, mandoliini, kazoo, rummut, laulu).Isorättyöiden taiteilijapariskunnan nykyinen kotipaikka on Berliini ja Rousun Oulu, ja kaikkien entinen osoite on Tornio.
Ennen Nummisia esiintyy vielä persoonallisen lavakarisman omaava laulaja-lauluntekijä Joose Keskitalo, jonka musiikissa rujous yhdistyy hartaaseen ja hiljaiseen läsnäoloon.
Eli Ouluun menijöille tiedoksi. 10 euron lippuja voi ostaa esitykseen Rauhalasta klo16.00 jälkeen. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron sekä Master Card. Puh. 010 309 5470.