torstai 4. elokuuta 2011

Walesin tiikeri ärähtää Luulajassa!
Tämän kesän ehdottomasti nimekkäin Pohjois-Kalotilla vieraileva tähti on 150 miljoonaa levyä myynyt Tom Jones. Vetreä 71-vuotias Walesin tiikeri ärjyy Luulajassa lauantaina 6.8. klo 22 alkaen.
Jones on ollut suosittu viidellä eri vuosikymmenellä, ja kysyntää riittää yhä ympäri maailman. Ja miksei riittäisi, sillä viime vuonna hän julkaisi uransa parhaan albumin.
Praise & Blame on back-to-basics-pitkäsoitto. Mukana on gospelia, mutta myös muun muassa Dylania, John Lee Hookeria ja Don Gibsonia.
Usealla keikalla Tom Jonesin väkevä aloitus on ollut tulikivenkatkuinen Hooker-cover Burning Hell, jonka jälkeen biisilista on noudatellut järjestystä: Run On, Let’s Have A Bal, I’ll Never Fall in Love Again, Strange Things, Dixie Chicken, Green, Green Grass of Home, Detroit City, Delilah, St. James Infirmary Blues, What Good Am I ?, Nobody’s Fault But Mine, Don’t Knock, Didn’t It Rain, Mama Told Me Not to Come, You Can Leave Your Hat On, If I Give My Soul ja It’s Not Unusual. (Encore: Kiss, If I Only Knew ja Hey Pocky Way).
Tom Jonesin kaksituntisella keikalla Luulajassa on siis luvassa hittejä hänen pitkän uran varrelta, mutta myös Praise & Blame-albumin kappaleita ja yllätysvalintoja tyyliin Meters ja Three Dog Night.